top of page
Full Potential club
Renners

Full Potential Club is een selecte club mensen die zich zakelijk en privé maximaal willen ontplooien.  Zij durven af te wijken van de geijkte paden, ontdekken vol overgave wat het leven te bieden heeft en blijven nieuwsgierig.

 

Full Potential Club is kosteloos en alleen toegankelijk voor mensen die er klaar voor zijn. Ieder lid heeft zijn eigen unieke kijk op het leven maar 1 ding hebben ze gemeen; zakelijk en privé willen ze een krachtig en energiek leven en creëren daardoor niet alleen groei maar vooral bloei. Ze doen wat nodig is om doelen te bereiken en ervaren problemen als leermomenten. Hierdoor is de groep instaat om grote stappen te maken op het gebied van verdieping in zichzelf en het leven, gezondheid en geluk behouden en te delen.

Iedere maand komt de Full Potential Club bij elkaar en spreken we met groepen over een specifiek thema. Hierbij staat vooral gezelligheid en ontwikkeling voorop! Een aantal keer per jaar organiseren we evenementen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier is het uitgangspunt 'ervaring'. Dit kan uiteenlopen van een weekend met Wim Hof in de bergen van Polen tot een Pelgrim tocht in Noorwegen of een Retreat in Ibiza.

Colors
Spelers van het rugby
bottom of page