top of page

“Iedereen heeft wel eens een periode dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Zo ook binnen onze organisatie. Als persoonlijk betrokken bedrijf, vinden wij het belangrijk dat onze mensen zich goed voelen. Zij zijn immers ons belangrijkste kapitaal! Met een omvang van twintig personen is ons bedrijf te klein om intern een coach aan te stellen. Het leek ons om die reden het beste om een externe coach in te schakelen, die de mensen verder helpt en hulp biedt om het juiste pad weer te kiezen.

Robert heeft inmiddels verschillende mensen van ons team gecoacht. Hij wint in korte tijd het vertrouwen van zijn gesprekspartner en zijn stijl kenmerkt zich door echt door te vragen tot hij bij de kern komt. Hij blikt kort terug op het verleden, om vervolgens weer de stap naar het hier-en-nu te maken. Hij schuwt niet om op sommige momenten een kritische spiegel voor te houden om iets te doorbreken, echter altijd met recpect naar de persoon die gecoacht wordt.

Personal coach

Mijn collega's hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren en ze hebben voldoende 'gereedschap' gekregen die hun helpt om de persoonlijke doelen te bereiken. Soms vallen ze weer terug in 'oude' gewoontes, echter zijn ze zich daar nu zelf van bewust en weten ook hoe daar mee om te gaan. Kortom de gesprekken hebben de mensen echt verder gebracht, zowel op de werkvloer als in de thuissituatie." 

Bart Luijten 

Algemeen Directeur bij

Ai Automatisering

Ai automatisering

Een bedrijf is zo succevol als zijn werknemers.

Full Potential logo
bottom of page