top of page
1op1.png

Personal Coaching
 

'De enige die jouw doel in de weg staat, dat ben jezelf.'

 

 

 

Het doel van een coachtraject bij Full Potential is om je krachtiger in het leven te laten staan. We kunnen snel naar de kern en gaan op zoek naar je intrinsieke ambities (op werkgebied of op persoonlijk vlak). We creëren inzicht, overzicht, vooruitzicht en focus. Met andere woorden; grip op jouw ambitie en verlangen.

Het leven kan genadeloos zijn, zowel zakelijk als privé. Met alle verantwoordelijkheden die er in het leven op ons af komen, kun je wel eens  het overzicht kwijtraken en de focus verliezen op zaken die er echt toe doen. Verhoudingen tussen jou en je omgeving raken verstoord of je kunt last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijn tot een  burn-out aan toe. Door deze spanning kun je niet meer in het leven staan zoals je graag zou willen.

Het meest ideale is uiteraard om klachten voor te blijven en een aantal keer per jaar een coach te spreken. Kijk bijvoorbeeld naar Lionel Messi. Het is niet nodig om hem te leren voetballen, zoals we Elon Musk niet hoeven uit te leggen hoe je een succesvol bedrijf bouwt. Maar deze twee toppers hebben 1 ding gemeen, ze hebben allebei een coach zodat ze altijd maximaal presteren.

Er zijn altijd externe factoren die je leven beïnvloeden. In de omgang met die externe invloeden is het jouw eigen houding die je kan belemmeren - óf juist alle deuren open kan zetten. Ontdek waar jij jezelf voor de voeten loopt richting je doel.

In een vrijblijvend gesprek kunnen we hier al de nodige inzichten in geven. 

Wil je een keer ervaren hoe je jezelf krachtiger maakt? Kom dan eens naar een Full Potential Sessie en ervaar rust in je kop, vuur in je hart en kracht in je lijf.

Payoff_FP_DIAP.png
bottom of page