top of page
Robert Peeters 2022-07-06_030.jpg

De enige die jouw doel in de weg staat, dat ben jezelf.

Het leven kan soms genadeloos zijn, zowel zakelijk als privé. Met alle verantwoordelijkheden die op ons pad komen, is het soms lastig om het overzicht te behouden en de focus te richten op wat er werkelijk toe doet.

Een personal coach fungeert als een objectieve buitenstaander met als doel helderheid te scheppen in je huidige situatie. Door middel van doelgerichte vragen en het observeren van non-verbale signalen worden barrières, (onwerkzame) patronen en (belemmerende) overtuigingen blootgelegd. De feedback hierop is altijd direct en eerlijk, soms confronterend maar altijd oprecht en waardevol, iets wat voor familie en vrienden vaak erg lastig of zelfs onmogelijk is.

Door de gesprekken krijg je dieper inzicht in je eigen persoonlijkheid en begrijp je de consequenties van jouw manier van denken en handelen. Dit leidt tot helderheid over wat je echt wilt, waarom het tot nu toe niet is gelukt, wat je prioriteiten zijn en welke beslissingen je te nemen hebt.

Een goede personal coach begrijpt dat je niet alleen op motivatie kunt bouwen. Motivatie komt en gaat, en daarop heb je nauwelijks invloed. Door je in contact te brengen met de weerstand die ons brein kan creëren, ontstaat begrip voor je eigen handelen. Door diepere verlangens aan te spreken, helderheid te creëren en een duidelijke richting te bepalen, ontstaat vertrouwen en grip op het beoogde doel en resultaat. Tijdens en na de samenwerking ben je in staat om sneller, betere keuzes te maken.  

No one can discover you
bottom of page