top of page
Team coaching

Team Coaching

'De weg naar snelheid en daadkracht'

Spelers van het rugby

Team Performance

 

Aantrekken, ontwikkelen en behouden van talentvolle medewerkers is vandaag de dag essentieel om als bedrijf succesvol te zijn en te blijven. Waar salaris en flexibiliteit een lange tijd de boventoon voerden kiezen steeds meer werknemers vandaag de dag voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Als bedrijf is het daarom van essentieel belang om te investeren in talentmanagement en talentontwikkeling.

Wanneer werknemers gezien, ingezet en ontwikkeld worden op hun talenten, dan heeft dat direct een positieve invloed op de resultaten en het werkgeluk.

 

 

Van talent naar performance 

Doormiddel van talent en motivatie analyses creëren we inzicht in talenten van mens en organisatie. Tijdens de persoonlijke sessies en teamtrainingen door een gecertificeerde specialist ontstaat er meer begrip voor elkaar en neemt de slagkracht van het team toe. Teamleden gaan anders naar elkaar kijken en maken meer gebruik van elkaars talenten.

 

 

Hoe meten we?

Doormiddel van de TMA Methode (talent en motivatie analyse) maken we een objectieve en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en competenties. TMA is een online tool die in een persoonlijk gesprek met een gecertificeerd specialist wordt teruggekoppeld en onderbouwd.

De kandidaat krijgt hiervan een uitgebreide rapportage die als vertrekpunt dient om verder te ontwikkelen.

The golden match

De perfecte match tussen mens en organisatie ontstaat wanneer de gevraagde competenties naadloos aansluiten op het talent en gedrag van de medewerker.

Dit wordt nog eens bekrachtigd wanneer de missie van het bedrijf en die van de medewerker op een lijn liggen.   

Golden match.jpg

Een bedrijf is zo succesvol als zijn werknemers.

bottom of page