top of page
Over Full Potential

Brainchangers zijn gamechangers

Het brein is het meest excellente waarover je als mens beschikt. Je verleden ligt erin opgeslagen en het bepaalt jouw kijk op jezelf en de wereld om je heen. Deze blik beïnvloedt de keuzes die jij in het leven maakt en je huidige situatie is een optelsom van al jouw keuzes tot nu toe, zowel zakelijk als privé.

Samen kijken we opnieuw naar jouw huidige situatie en jouw blik op de realiteit, om vervolgens barrières en patronen die jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling in de weg staan te doorbreken. Op die manier blijft er niets anders over dan wat je écht te bieden hebt, en daar kan dan ook niemand meer omheen. Kortom, je staat krachtiger in het speelveld.

Een bedrijf is zo succesvol als haar werknemers; is het uitgangspunt waarmee Full Potential werkt. Samen met de ondernemer en/of managers bouwen we krachtige teams waarbij we de aanwezige talenten in kaart brengen en op een effectieve manier inzetten. Hierbij optimaliseren we het onderlinge begrip, vormen een sterke eenheid en verhogen de motivatie.    

Full Potential is opgericht door Robert Peeters en maakt onderdeel uit van een breder coachingsnetwerk.

Over Robert Peeters

Robert is opgegroeid in een ondernemersfamilie​ en heeft jarenlange werkervaring in groot- en kleinbedrijf als manager in sales en business development. Daarbij heeft hij een eigen onderneming opgezet en deze weer doorverkocht. 

Robert is zich ervan bewust dat een organisatie zo sterk is als zijn werknemers. ​Zijn werkwijze is daarom altijd mensgericht en bouwt daarmee krachtige teams die in staat zijn hoge resultaten te behalen. 

Als Master in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is Robert een zeer doortastende coach. Wanneer je met hem werkt kies je voor een fikse deep dive, concrete tools en doeltreffende acties. Als je gaat voor de efficiënte weg naar boven.

"Handelen vanuit mogelijkheden is een overdraagbare kracht die ik vanaf mijn geboorte met me meedraag. 

Toen ik ter wereld kwam, moest dat vanwege medische redenen snel en met een brute kracht gebeuren. Het tastte de zenuwen in mijn rug en schouders zodanig aan dat ik er een blijvend letsel genaamd plexus brachialis laesie aan overhield. Hierdoor kan ik mijn armen niet omhoog bewegen."

 

"Of ik me daardoor anders voelde? Nee. Mijn start was wellicht afwijkend van die van andere mensen, voor mij persoonlijk was dit mijn start en daar ging ik het mee doen. Ik wist en weet niet beter. De behoefte om bij de beste te horen had ik al van jongs af aan. Als ik het doe, doe ik het goed, was mijn onbewuste motto. Ik beoefende vechtsporten en merkte al snel dat ik met focus, een sterke mindset en hard trainen tot een top kon behoren.

Vooral het benenwerk waar ik op had geïnvesteerd, werd beter en beter. Toch bleek dat het investeren in hetgeen waar de minste weerstand ligt, me niet verder hielp."

"Ik leerde dat juist die fysieke en mentale uitdagingen, waar ik de meeste weerstand voel, me verder helpen. Ik deed allerhande sporten die juist mijn bovenlijf, waar het letsel zich had gemanifesteerd, trainden. Ik ontdekte mogelijkheden waarover ik niet wist dat ik ze in me had.

"Vanaf mijn jeugd ben ik al geïnteresseerd in persoonlijk leiderschap. Ik vroeg me af waarom de één succesvol en welvarend is en de ander minder. In de loop der jaren kwam ik erachter dat het niet afhankelijk is van studie, talent of karakter, maar meer met hoe krachtig iemand zichzelf bouwt en zijn of haar kijk op de wereld. Daar ben ik me vervolgens steeds meer in gaan verdiepen en toe gaan passen in m’n eigen leven.

 

In 2009 ontstond mijn interesse in spirituele ontwikkeling en ben ik ook hier op onderzoek uitgegaan. Deze ontwikkeling heeft mee veel gebracht in het kunnen zien en ervaren van het grotere geheel.  

Waar mijn persoonlijke ontwikkeling ooit bedoelt was om mezelf zo krachtig mogelijk te bouwen, sloeg het in 2020 om in een sterke behoefte om anderen erin te begeleiden. Mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkelen kwamen hier samen."

Netwerk Full Potential

“Ken je eigen beperkingen – en laat je er niet door belemmeren.” Dit motto wordt ook door Full Potential zelf gehanteerd in de zakelijke – en persoonlijke coachingstrajecten. Mocht een hulpvraag het coachingsaanbod overstijgen, dan kan Full Potential putten uit een breder netwerk van coaches, trainers en psychologen. Indien gewenst, zal er geschakeld worden met dit netwerk, bestaande uit o.a. experts op het gebied van voeding, ademhaling, leefstijl en psychische klachten.

 

Performance coach
bottom of page