top of page
Over FP.png

"Succes is niets waard
als je er niet van kunt genieten."

Brainchangers zijn gamechangers

Je brein is het meest excellente waarover je als mens beschikt. Het is je motor en je verteller.

Interpreteer je zijn signalen juist? Of gaat het gebukt onder fake overtuigingen?

Lees je wat het jou en je hart wil vertellen? Of geloof je de dikke laag aan bullshit die daar is gaan liggen, die jou en je onderneming niet (meer) dient?

 

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf. In jouw persoonlijke kern doorbreken we barrières en patronen die de zakelijke en persoonlijk ontwikkeling in de weg staan. Opdat er niets meer overblijft dan wat je écht te bieden hebt en daar kan dan ook niemand meer omheen. Kortom; je staat krachtig in het speelveld.  

Full Potential is opgericht door Robert Peeters en maakt onderdeel uit van een breder coachingsnetwerk.

Over Robert Peeters

"Handelen vanuit mogelijkheden is een overdraagbare kracht die ik vanaf mijn geboorte met me meedraag. 

Toen ik ter wereld kwam, moest dat vanwege medische redenen snel en met een brute kracht gebeuren. Het tastte de zenuwen in mijn rug en schouders zodanig aan dat ik er een blijvend letsel genaamd plexus brachialis laesie aan overhield. Hierdoor kan ik mijn armen niet omhoog bewegen."

 

"Of ik me daardoor anders voelde? Nee. Mijn start was wellicht afwijkend van die van andere mensen, voor mij persoonlijk was dit mijn start en daar ging ik het mee doen. Ik wist en weet niet beter. De behoefte om bij de beste te horen had ik al van jongs af aan. Als ik het doe, doe ik het goed, was mijn onbewuste motto. Ik beoefende vechtsporten en merkte al snel dat ik met focus, een positieve mindset en hard trainen tot een top kon behoren.

Vooral het benenwerk waar ik op had geïnvesteerd, werd beter en beter. Toch bleek dat het investeren in hetgeen waar de minste weerstand ligt, me niet verder hielp."

"Ik leerde dat juist die fysieke en mentale uitdagingen, waar ik de meeste weerstand voel, me verder helpen. Ik deed allerhande sporten die juist mijn bovenlijf, waar het letsel zich had gemanifesteerd, trainden. Ik ontdekte mogelijkheden waarover ik niet wist dat ik ze in me had. Jaren later ontmoette ik een studiegenoot. Hij droeg zijn hand in zijn zak. Toen we erover spraken vertelde hij me dat hij aan zijn linkerzijde een plexus brachialis laesie had en daarom de aangedane hand en arm niet gebruikte. Toen ik hem vertelde dat ik het letsel aan beide kanten had opgelopen, trok hij zijn wenkbrauwen op. 

Het verschil zat 'm in genoegen nemen met wat je niet kan en zoeken naar mogelijkheden in het ogenschijnlijk onmogelijke. Een eyeopener die mijn verdere carrière als coach, mentor en brainchanger onmetelijk heeft gevormd."

 

Robert is opgegroeid in een ondernemersfamilie​ en heeft jarenlange werkervaring in groot- en kleinbedrijf als manager in sales en business development. Daarbij heeft hij een eigen onderneming opgezet en deze weer doorverkocht. 

Robert is zich ervan bewust dat een organisatie zo sterk is als zijn werknemers. ​Zijn werkwijze is daarom altijd mensgericht en bouwt daarmee krachtige teams die in staat zijn hoge resultaten te behalen. 

Als Master in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is Robert een zeer doortastende coach. Wanneer je met hem werkt kies je voor een fikse deep dive, concrete tools en doeltreffende acties. Als je gaat voor de efficiënte weg naar boven.

Netwerk Full Potential

“Ken je eigen beperkingen – en laat je er niet door belemmeren.” Dit motto wordt ook door Full Potential zelf gehanteerd in de zakelijke – en persoonlijke coachingstrajecten. Mocht een hulpvraag het coachingsaanbod overstijgen, dan kan Full Potential putten uit een breder netwerk van coaches, trainers en psychologen. Indien gewenst, zal er geschakeld worden met dit netwerk, bestaande uit o.a. experts op het gebied van voeding, ademhaling, leefstijl en psychische klachten.

 

Performance coach
bottom of page