top of page

In het najaar van 2022 werd alles even teveel. Een reeks van gebeurtenissen binnen mijn bedrijf en privé zorgden ervoor dat ik ging wankelen. Mijn geluk is dat 'nooit opgeven' me met de paplepel is ingegoten, maar meer dan ooit voelde ik ook de keerzijde daarvan. Geen gas terug nemen als je weet dat je bijna uit de bocht vliegt, is niet zo handig. 
 

Andrea Hodzelmans

Andrea Hodzelmans
Directeur Eigenaar bij Zuiver C

ZuiverC

Op dat moment kwam Robert Peeters op mijn pad. " Succes is niets waard als je er niet van kunt genieten", las ik op zijn site. Dat kwam binnen. In de zes maanden coaching die volgden, met elke twee weken een afspraak, kwamen heel veel thema's voorbij. Elke sessie weer werd er iets aangestipt wat mij aan het denken zette, een nieuw inzicht gaf en doorwerkte in de periode erna. Soms was het confronterend, soms moeilijk, maar altijd verrijkend. Het zorgde ervoor dat ik tijd nam om even te vertragen. 

Robert en ik sloten het traject af, met een stevig fundament om op door te bouwen. Zowel als mens als ondernemer heb ik nog genoeg te leren, maar het vertrouwen dat ik kwijt leek te zijn is er weer. En de inzichten en tools kan ik ook hierna blijven gebruiken.
 
Dankjewel Robert voor deze bijzondere reis!

Sinds ik ondernemer ben investeer ik ieder jaar in coaching en steeds kijk ik daarbij naar wat en wie ik op dat moment in mijn loopbaan en leven nodig heb. Super waardevol! Je gaat ook met regelmaat naar de tandarts om je gebit te onderhouden. En topsport (is ondernemen niet vaak hetzelfde? ) vraagt ook om goede begeleiding.

Je moet het zelf doen maar niet alleen.

Full Potential logo
bottom of page