top of page
Leadership coaching
Leadership Coaching
 

Een goede leider creëert leiders.

Een krachtig leider wordt gevolgd, is een voorbeeld voor anderen en een inspiratiebron in het bedrijf. Het is iemand die weet dat 'wij' altijd belangrijker is dan 'ik'. De ander laten groeien is waar hij of zij zich op richt.

Een groep leiden begint met zelfkennis. Wie ben jij als leider en wat zijn de consequenties van jouw gedrag? Door middel van een uitgebreide analyse brengen we samen in kaart wat jouw talenten en stijl zijn. De analyse dient als vertrekpunt om gericht aan de slag te gaan om je leiderschapsstijl te optimaliseren.

Een leiderschapstraject is niet een optelsom van tips en tricks. Het gaat om de manier waarop jij interpreteert en communiceert. Een traject is daarom voor het grootste deel gericht op jouw persoonlijkheid en op de impact die je wilt maken. Daarnaast leer je ook het gedrag van anderen beter te interpreteren, zodat je hen beter gaat begrijpen en efficiënter kunt begeleiden richting de gezamenlijke missie.

“Robert Peeters van Full Potential  heeft mij via hele praktische en makkelijke tips, tools gegeven om beter sturing te geven aan mijn verschillende bedrijfsactiviteiten.

Vooral zijn tips ter verbetering van mijn eigen positionering in het bedrijf t.o.v. mijn medewerkers zijn zeer waardevol gebleken en hebben direct effect gesorteerd binnen onze organisatie”.

- Paul van der Weerden -

Eigenaar Trainingscentrum Teun & Paul

bottom of page